Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Morra een prachtige trouwlocatie aan het water

Vier jouw bruiloft bij ons

Jouw mooiste dag vier je toch bij ons? De Morra is een bijzondere locatie aan het water. Na de trouwceremonie met z'n allen buiten eten? Daarna bij het vuur naar de zonsondergang kijken? Al je vrienden en familie kunnen blijven overnachten. De huwelijksvoltrekking kan ook op onze prachtige locatie!

In overleg is alles mogelijk

Wij kunnen alle dingen waar je op deze speciale dag niet over na wilt denken, voor je uit handen nemen. Heerlijk eten? Check! Alle soorten drankjes die je wilt? Check! In overleg is alles mogelijk. Onze mooie locatie biedt voldoende ruimte om de receptie en trouwceremonie zowel binnen dan wel buiten te houden. ’s Avonds is er ruimte voor een fantastisch avondfeest met een band of DJ, tot in de kleine uurtjes kan er gedanst worden!

Feest op het water

Onze prachtige vloot met boten ligt voor jullie klaar. Dag twee na het ontbijt een stuk varen op de Friese meren, een lekker frisse neus halen, dat kan! Wij regelen bijvoorbeeld de lunch op een eilandje! We zetten alles in werking om iedereen een dag of weekend te bezorgen om nooit te vergeten.


Buorren 31
8584VC  HEMELUM
Tel: 0514-581666
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie