Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Oorsprong sfeervolle trouwlocatie in een mooie omgeving

Karakteristieke trouwlocatie verscholen in de bossen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw trouwdag? Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen geheel naar uw wensen voor een geslaagde dag. De Oorsprong heeft naast het mooie restaurant meerdere zalen, stalbar, een sfeervolle binnentuin en een terras beschikbaar, geschikt voor uw trouwdag.

Jullie eigen wensen en voorkeuren staan voorop

Voor jullie bruiloft bestaat er uiteraard geen standaardprogramma, maar staan vooral jullie eigen wensen en voorkeuren voorop. Zowel voor het huwelijksdiner, een receptie of een onvergetelijk avondfeest zijn er verschillende ruimtes beschikbaar. Na afloop zijn er slaapkamers voor jullie gasten en natuurlijk een hele bijzondere suite voor het bruidspaar beschikbaar. Deze suite beschikt over een heerlijke sauna en whirlpool om nog heerlijk na te genieten van een bijzondere dag. 

Meer informatie

Uiteraard bent u van harte welkom voor een rondleiding. Met een kopje koffie of thee kunnen we de mogelijkheden bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen of het formulier invullen voor vragen of een afspraak. Wij staan graag voor u klaar!


Huisterheide 7
8521NC  SINT NICOLAASGA
Tel: 0513-432662
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie