Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partykasteel Iselmar officiele trouwlocatie in De Friese Meren

Iselmar, de plek waar uw verblijf volop gevierd wordt!

Vier uw mooiste dag bij Iselmar! Gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren, op nog geen uur rijden vanaf Amsterdam, vindt u onze bijzondere feest- en trouwlocatie voor elke speciale gelegenheid.

Partykasteel

Onze meest bijzondere locatie is het partykasteel. Een mooie trouwlocatie welke bestaat uit etages, welke met elkaar worden verbonden door een beweegbare dansvloer met daaromheen een slotgracht met waterval en fontein. Laat u verrassen door de sfeervolle elementen zoals de stenen gewelven, het prieel en de diverse houten bars.

Mogelijkheden

Elkaar het ja-woord geven in de hoofdzaal, een gezellig diner met familie en vrienden in het dagcafé en een knalfeest op de bovenverdieping met de beweegbare dansvloer en de spetterende fontein. Ziet u uzelf daar al staan, als bruidspaar ontvangen met een groots applaus! Breng uw favoriete band mee, of vraag ons om een allround DJ. Kies voor entertainment, dit geeft iets unieks aan uw trouwdag. De invulling van het diner, buffet of hapjes is uiteraard ook geheel aan u.

Officiële Trouwlocatie

Zeg ‘JA’ in het partykasteel! Te midden van alle familie en vrienden het huwelijk in, op een prachtige trouwlocatie! Ook andere plekken binnen onze locatie zijn zeer geschikt voor de huwelijksceremonie.

Bruidssuite

Wanneer u het feest houdt in het partykasteel krijgt u van ons de overnachting in de bruidssuite cadeau. Compleet met bubbels en ontbijt op bed. Heerlijk ontspannen na een geweldige dag in de super grote jacuzzi, welk bruidspaar wil dat nou niet!

Diner

Uitermate geschikt voor een gezellig a la carte diner met familie & vrienden is ons serre-restaurant met uitzicht op onze jachthaven. Ook keuzemenu’s en buffetten behoren tot de mogelijkheden.

Muziek

U kunt bij ons een DJ boeken voor de feestavond. Een DJ is te boeken inclusief voorgesprek om al uw wensen kenbaar te maken.

Locatie bekijken

Wij nodigen u graag eens uit om de locatie te komen bekijken en de mogelijkheden mondeling te bespreken.


Plattedijk 16
8531PC  LEMMER
Tel: 0514-569096
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie