Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Rozenhof Trouwringen dé juwelier voor betaalbare trouwringen

Dé trouwspecialist met de bijzondere collectie van 2500 trouwringen

Juwelier Theo Verbree van Rozenhof Trouwringen is al meer dan 40 jaar dé trouwringen specialist. Hij heeft zich gevestigd in het dorpje Veeningen waar hij zijn klanten ontvangt in zijn prachtige landhuis met romantische tuin. Een sfeervolle ambiance om uw trouwringen uit te zoeken. Een gedeelte van het landhuis is ingericht als trouwstudio. Daar heeft hij maar liefst 2500 trouwringen waar u uw keuze uit kunt maken.

Uw trouwring samenstellen

Wanneer u een afspraak hebt gemaakt, neemt hij twee uur de tijd voor u om met u de trouwring uit uw dromen samen te stellen. U bepaalt de uitstraling van de ring. Het moeilijkst is om een keuze te maken uit de diversiteit van de ringen. Witgouden, geelgouden, bicolor of platina ringen in glanzend goud, ijsmat of hamerslag afgewerkt. Met een klassieke diamant of een prachtige rode, champagnekleurige of zwarte diamant, alles is mogelijk. U kunt uw ring een persoonlijke touch geven door een tekst in de ring te laten zetten. Voor iedere beurs hebben wij een schitterende ring. Tenslotte willen we u als speciale klant met een tevreden gevoel naar huis laten gaan.

Maak een vrijblijvende afspraak

U kunt 7 dagen per week, van 10.00 tot 22.00 uur, een afspraak maken via onze website www.rozenhoftrouwringen.nl of ons telefonisch benaderen via tel. nr.: 0528-391222. U krijgt bij Rozenhof Trouwringen levenslange garantie, tevens zijn uw ringen verzekerd tegen diefstal en uiteraard worden ze gratis gegraveerd. Moet u van ver komen? Dat moet geen bezwaar zijn vinden wij, daarom geven wij u een brandstofvergoeding. Speciaal voor u hebben wij voor u een leuke attentie als u bij ons uw trouwringen uitgezocht heeft. Heeft u vragen, mailt u ons dan gerust info@rozenhoftrouwringen.nl.


Schoolweg 60
7924PN  VEENINGEN
Tel: 0528-391222
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie