Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Alliance Trouwautoservice trouwvervoer in bijzondere stijl

Even voorstellen...

Mijn naam is Peter van Lieshout en ik ben sinds 2000 trotse eigenaar van Alliance Trouwautoservice. Alliance Trouwautoservice is een klein en enthousiast bedrijf ontstaan uit passie voor auto's. Deze passie samen met het geluk van mensen heeft gezorgd voor het ontstaan van dit verhuurbedrijf. Ik vind het een eer dat ik deel uit mag maken van jullie trouwdag en zo kan bijdragen aan jullie geluk. Dit is wat mijn werk zo ontzettend mooi maakt.

De trouwauto's

Excalibur Phaeton IV cabriolet uit 1983, custom built in Amerika. De auto is crèmekleurig. De eerste eigenaar was een olie sjeik uit Saoedi Arabië en sinds 2000 in bezit van Alliance Trouwautoservice. Bent u op zoek naar een stijlvolle en exclusieve auto dan is de Excalibur de juiste auto voor u. Kever Cabriolet uit 1979 uit Californië. De trouwauto is wit met een wit cabrio dak en het interieur is van zwart/wit leer. In deze Kever zult u niet onopgemerkt rijden. Het herkenbare geluid van de motor en het leuke uiterlijk maakt hem ontzettend populair. De Kever kunt u met of zonder chauffeur huren. Wanneer u de auto zonder chauffeur huurt bestaat de mogelijkheid om de auto op te laten halen van de feestlocatie.

Bloemstuk

Het bloemstuk op de auto's wordt geregeld door Alliance Trouwautoservice. U kunt zelf aangeven in welke kleur en stijl het bloemstuk geleverd moet worden.

Tarieven

Wij hanteren all-in tarieven welke op maat worden gemaakt. Deze tarieven zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers en btw. Wij doen niet aan nacalculatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook bestaat de mogelijkheid om de auto voor een kortere tijd te huren, bijvoorbeeld voor een jubileum, verjaardag, etc.

Service

De wensen van de klant staan centraal en wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Het bezichtigen van de auto's gaat op afspraak en kan ook in het weekend of 's avonds. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie.


Kooglaan 70
1911TH  UITGEEST
Tel: 0251-310474 / 06-23646201
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie