Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwauto Huren Friesland uniek trouwvervoer | zelf rijden

Passie voor oldtimers

Mijn naam is Hendrik Dijkstra. Ik ben een enorme liefhebber van oldtimers en daarom ben ik begonnen met de verhuur hiervan. Je kunt bij mij terecht voor zowel trouwvervoer als recreatie verhuur. Mijn doel is om vanuit mijn hobby zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van deze schitterende klassiekers. Ik bied zeer scherpe verhuur prijzen aan en ik ga klantgericht te werk. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet contact met me op te nemen via het formulier. Voor de snelle beslissers kan er uiteraard ook meteen geboekt worden op de website. Graag tot ziens in deze unieke oldtimers!

Fiat 500L Cabriotop

De Fiat 500L is een ontzettend lieve trouwauto met open dak en komt rechtstreeks uit het zonnige Italië. Door het open dak kunnen jullie vrijuit genieten en natuurlijk een prachtige entree maken op jullie mooiste dag.

Singer vogue (5 deurs)

De klassieke Singer vogue is een regelrechte Engelse beauty, met echte prachtige "vinnen" op de achterzijde. De trouwauto beschikt als één van de weinige oldtimers over achterdeuren en voldoende zitruimte achterin. 

Sunbeam Alpine Cabrio '65

De schitterende Sunbeam Alpine is elegant en classy en zeer zeldzaam. Deze cabrio is zoveel unieker dan de veel voorkomende Ford Mustang. Moet u die prachtige "vinnen" aan de achterzijde maar eens bekijken. Van dit type 3 serie zijn er maar 5500 van in productie genomen!

Volkswagen T1

Naast de bovengenoemde oldtimers hebben wij ook een trouwbus. De VW T1 spijlbus is geschikt voor grotere gezelschappen. Dus willen jullie graag vervoerd worden met jullie "belangrijkste" gasten? Kies dan voor deze prachtige groene oldtimer bus.


Tibsterwei 3
9131EG  EE
Tel: 0640989750
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie